SKISKOLE
Bjorli Skiskole

Bjorli Skiskole - Undervisning på ski & snowboard

 

Skiskolen på Bjorli ønsker deg velkommen til en hyggelig skiferie.

 

Vi har lang erfaring i å hjelpe til når små og store utfordringer skal overvinnes. La instruktøren inspirere deg til å bli en bedre ski- eller snowboardkjører. Vi skal sørge for at du lærer noe nytt uansett om du er nybegynner eller erfaren i variert og spennende terreng som våre instruktører vet å utnytte.

 

Vi tilpasser timens innhold etter ferdigheter og ditt eget ønske. For noen er skikjøring fart, teknikk og kraft. For andre er det en sosial aktivitet eller en naturopplevelse. For oss er skikjøring en viktig del av livet og vi vil gjerne stå på ski med deg og dele vår skiglede.

 

Vi har som mål at din skiferie skal bli noe du husker lenge. Vårt ansvar er at våre gjester blir så fornøyde at de lengter tilbake allerede før de har dratt herfra!

 

Alle gruppekurs starter mandag og pågår t.o.m. ons/torsdag, unntak kan forekomme enkelte uker.


Klikk her for at se alle priser på skiskole i PDF.

Håndtering av smittevern i skiskolen (Covid-19 Gjesteinformasjon):


Denne sesongen vil du kanskje oppleve at vi gjør ting bitte annerledes enn tidligere. Vi har tatt en rekke forholdsregler for best mulig å sikre at alle som besøker oss er trygge.


Hvis du er syk eller du mistenker du er syk med coronaviruset (Covid-19) kan du ikke komme på skiskole. Reis hjem dersom du ikke føler deg frisk.


I Skiskolen tilrettelegger vi undervisning, leker, øvelser osv. på en sikker måte av hensyn til Covid-19. Dette innebærer å holde avstand og ikke ha fysisk kontakt. Ved undervisning av barn velger vi andre måter å kommunisere på for å skape trygghet og fellesskap med barna.


Ved bestilling av skiskole må navn og kontaktopplysninger gis på alle deltakerne til bruk for evt. smitteoppsporing. Opplysningene sletter vi etter 14 dager. Betaling skjer sammen med bestilling. Ved bestilling hjemmefra, kan betaling skje med vipps.


Barn på skiskole må ha navn og mobilnummer på foreldre i lomma for hurtig kontakt til foreldre.


Dersom Bjorli Skisenter må stenge grunnet Covid-19 vil bestillingen din bli refundert. Uansett hvor lenge det er til ankomst. Ved påbegynt skiskole over flere dager refunderes de påfølgende dager. Igangværende skiskoletime refunderes ikke. Ved øvrige forhold som gjør, at du ikke kan gjennomføre skiskolen, gis ingen refusjon. Vi henviser i stedet til din egen reiseforsikring.

BOOKING

Foresprørsel
 
Alpin/slalom
Telemark
Langrenn
Snowboard
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Del / Share

Bjorli Skiskole & Skiutleie

Bjorli Skiskole & Skiutleie

2669 Bjorli - Norge


Tlf.: +47 61 24 55 93 - mobil +47 90 11 99 90

Mail: post@bjorliskiskole.no

Org. Nr. 870 364 792


GPS (WGS84)

62.26630º N, 8.21247º Ø

62° 15' 58.7"N, 8° 12' 44.9"Ø