SKIUTLEIE

Bjorli Skiutleie - utleie av ski og brett

 

Velkommen til Bjorlis største og beste skiutleie med utvalg av utleieutstyr i alle kategorier!

 

Hos oss kan du leie carvingski, telemark, snowboard, langrennski/turski, randoneeski/toppturski og skjøyteski. Vi har ski/støvelpakker som passer perfekt for deg som er nybegynner, og for deg som har kjørt i flere år. Uansett hva du trenger vil våre erfarne ansatte hjelpe deg og sørge for en fantastisk ski -eller snowboardopplevelse!


Støvle størrelser:

Alpin: Str. 25 - 49

Langrenn: Str. 27 - 49

Telemark: Str. 36 - 47

Snowboard: Str. 32 - 49Klikk her for at se alle priser på skiutleie i PDF.

Håndtering av smittevern i skiutleien (Covid-19 Gjesteinformasjon):


Denne sesongen vil du kanskje oppleve at vi gjør ting litt annerledes enn tidligere. Vi har tatt en rekke forholdsregler for best mulig å sikre at alle som besøker oss er trygge.


Hvis du er syk eller du mistenker du er syk med coronaviruset (Covid-19) er der ingen tilgang i skiutleien eller til å leie skiutstyr. Reis hjem dersom du ikke føler deg frisk.


I skiutleien har vi avstandsmerker på gulvene og avspriting av hender må skje ved inngangen før du går inn i skiutleien. Skihansker må i lommen.


Hold deg i køen til skileie, også selv om “du bare skal….” Kom gerne tidlig og unngå evt. kø.


Kommer dere i en større gruppe eller skole (over 8 pers.) må 1 person melde om ankomst i skiutleien. Øvrige personer må vente ute. Kontakt oss gjerne på forhånd og avtal tid.


Er du i risikogruppa? Si gjerne i fra om dette. Da tar vi ekstra forbehold og avstand.


Eget skiutstyr kan du ikke ta på deg i skiutleien. Plassen er forbeholdt de som leier.


Du er meget velkommen til å betale med kontaktløst betalingskort eller med Vipps. Vi vil gjerne være kontant-frie (men er det ikke helt ennå!)


Fra kl. 15.00 kan du leie skiutstyr til bruk neste dag uten ekstra kostnad.


Oppbevaring av leiet skiutstyr er ikke mulig i skiutleien. Leiet skiutstyr må du ha hjemme i hele leieperioden. Vi anbefaler, at du oppbevarer skistøvler inne i oppvarmet rom.


Dersom Bjorli Skisenter må stenge grunnet Covid-19 kan leien av skiutstyr til bruk i skibakken på Bjorli Skisenter bli refundert for de påfølgende dager. Skiutstyret må leveres samme dag som det blir stengt ellers regnes refusjon  fra dagen etter det leveres i skiutleien.

Ex: Du leier skiutstyr i 6 dager. På dag nr. 3 stenges grunnet Covid-19 og du leverer skiutstyret i skiutleien samme dag. Du kan få refundert dag 4, 5 og 6. Leie av skiutstyr for kun 1 dag refunderes ikke.

Ved øvrige forhold som gjør, at du ikke kan bruke ditt leide skiutstyr, gis ingen refusjon. Vi henviser i stedet til din egen reiseforsikring.

KONTAKT OSS

Spørsmål om leie av utstyr
 
 
 
 
 
 

Del / Share

Bjorli Skiskole & Skiutleie

2669 Bjorli - Norge


Tlf.: +47 61 24 55 93 - mobil +47 90 11 99 90

Mail: post@bjorliskiskole.no

Org. Nr. 870 364 792


GPS (WGS84)

62.26630º N, 8.21247º Ø

62° 15' 58.7"N, 8° 12' 44.9"Ø