Bjorli Skiskole & Skiutleie har alt du trenger til skiferien. Alle våre skiinstruktører er DNS-sertifiserte instruktører/lærere, og har alle lang erfaring innen unnervisning av båte barn og voksne.

 

 

 

 

 

Skiskolen

 

Skiskolen på Bjorli ønsker deg velkommen til en hyggelig skiferie.

 

Vi har lang erfaring i å hjelpe til når små og store utfordringer skal overvinnes. La instruktøren inspirere deg til å bli en bedre ski- eller snowboardkjører. Vi skal sørge for at du lærer noe nytt uansett om du er nybegynner eller erfaren i variert og spennende terreng som våre instruktører vet å utnytte.

 

Vi tilpasser timens innhold etter ferdigheter og ditt eget ønske. For noen er skikjøring fart, teknikk og kraft. For andre er det en sosial aktivitet eller en naturopplevelse. For oss er skikjøring en viktig del av livet og vi vil gjerne stå på ski med deg og dele vår skiglede.

 

Vi har som mål at din skiferie skal bli noe du husker lenge. Vårt ansvar er at våre gjester blir så fornøyde at de lengter tilbake allerede før de har dratt herfra!

 

Alle gruppekurs starter mandag og pågår t.o.m. ons/torsdag, unntak kan forekomme enkelte uker.

 

 

        

 

 

 

 

 

 

       _____________________________________________________________________________________________________________________________________

 

          Bjorli Skiskole & Skiutleie - 2669 Bjorli - Norge - tlf. +47 61 24 55 93 - mobil +47 90 11 99 90 Mail: klik her

 

 

Bjorli Skiskole & Skiutleie

2669 Bjorli

Norge